Фантастичният трилър на Джонатан Нолан и Лиса Джой Западен свят се

...
Фантастичният трилър на Джонатан Нолан и Лиса Джой Западен свят се
Коментари Харесай

Сериалът Западен свят се завръща с променени правила

Фантастичният трилър на Джонатан Нолан и Лиса Джой " Западен свят " се завръща тази неделя по НВО.

Първият сезон на основания на едноименния филм на Майкъл Крайтън от 1973 г. сериал бе излъчен през лятото на 2016 година и с всеки епизод пораждаше от ден на ден въпроси. На някои от тях евентуално намерихме отговор с последната серия. Но пък останахме в очакване на развръзката от пробуждането на домакините - плебеи за развлечение.

Историята се развива в измислен  " Западен свят ", пресъздаващ Дивия Запад на Америка. Това е своеобразен увеселителен парк, населен с високотехнологични роботи - хостове (домакини), които нямат визия за своята същина и предопределение. А то е точно, че са играчки в ръцете на богатите посетители, които имат свободата да се забавляват и гаврят с тях, както пожелаят, без опасността от отмъщение. Всеки ден роботите се разсънват без памет за своята орис и стартират функциите си изначало. Но неуловима неточност в препрограмирането им довежда до постепеното осъзнаване на някои от тях.

Играта още веднъж е същата, само че разпоредбите към този момент са тотално обърнати - плячката към този момент е див звяр, ловците бягат, с цел да спасят живота си. " Западен свят " излиза от илюзорната си галактика и разкрива жестока действителност, както за жителите му, по този начин и за неговите гости, а даже и за неговите основатели. Сред настъпилия безпорядък изникват още по-дълбоки секрети.  Но до каква степен ще доведе това и какъв ще е изходът ще разберем със идващия сезон, който започва на 22 април. 

Освен с завладяващата си басня, филмът печели публиката и с превъзходното присъединяване на Ед Харис, Антъни Хопкинс, Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Джими Симпсън, Джеймс Марсдън и редица други чудесни артисти. Музиката пък изненадва с забавни тълкования на известни шлагери на Nirvana, Soungarden, The Rolling Stones и други

Световната премиера на първи епизод от дълго чакания втори сезон се състоя при започване на седмицата в Лос Анжелис.

У нас първи епизод бе излъчен премиерно нощес на особено събитие, проведено от НВО България в киноцентър Бояна. Гостите се потапяха в атмосфера, пресъздаваща тази на сериала, минавайки през светлинен тунел и посрещани от двама техници на роботи. В залата имаше и макет на андроид в естествени размери, а 3D принтер изработваше в действително време друг смален модел. За да узнаете, какво се случи в първия епизод, запазете самообладание до неделя.

А в този момент ви оставяме да видите трейлъра на втори сезон на " Западен свят ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР